Autotál Kft.
Cím: 1107 Budapest, Hizlaló tér 1. TÉRKÉP
Telefonszám: 06-1-43-34-101, 06-1-43-34-102
Fax: 06-1-431-83-86
E-mail: megrendeles@autotal.hu


Bemutatkozás

Irodánk jelenleg 12 biztosító társaság és további üzleti partnerek számára országos lefedettségű, gépjármű- és vagyonbiztosítás területére kiterjedő, szakmailag felkészült szakértői hálózatot működtet.

Fő profilja gépjárművek karambolos javításához szükséges szakvélemények készítése és vagyonkárok felmérése, de emellett járművek értékének megállapításával, illetve casco és lakásbiztosítás kötéséhez kapcsolódó kockázatelbíráló szemlék elvégzésével is foglalkozik.

A megbízó biztosító társaságok számára pedig további, a kárrendezéshez kapcsolódó tevékenységet is végez. A gépjármű kárszakértői tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásaink részletes leírását megtalálja itt.

Országos lefedettségünk garantálja, hogy megrendelőink ügyfeleihez a vállalt határidőn belül eljutnak szakértőink. Az alkalmazott szakértők kiválasztására és évenkénti, rendszeres szűrésére gondos humánkockázati vizsgálatok alapján kerül sor. 2010. februárja óta társaságunk a Generali csoport tagja.


Jogi nyilatkozat

Az Autotál Kft. Web oldalait a legjobb tudása szerint készítette el. Ennek ellenére lehetséges, hogy a Web oldalak nem teljesek, vagy nem aktuálisak, esetleg hibásak.
Az Autotál és munkatársai nem vállalnak felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk teljességéért és helyességéért. Az Autotál Kft. ezenkívül nem vállal felelősséget olyan a felhasználónál, vagy harmadik személynél előforduló kárért, mely az Internet és az Autotál Kft. Web oldalainak használatából felléphet. Az Autotál Kft. fenntartja magának a jogot Web oldalainak bármikor történő megváltoztatására.